Proiecte Rezidentiale

Complex Rezidential SDK-Delta Oradea

Complexul Rezidențial SDK-Delta situat Oradea – Cartier Nufărul, într-o zonă rezidențială aflată în plină dezvoltare și bine conectată la oraș, la mică distanță de toate facilitățile necesare unei familii, aduce stil și eleganță în viața dumneavoastră.

Construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere, Complexul Rezidențial SDK-Delta este format din 2 tronsoane D+P-7E+8R+9R, cu 146 apartamente din care 106 apartamente cu 2 camere, 36 apartamente cu 3 camere, 4 Penthouse-uri și 146 locuri de parcare.

Vila Moderna Otopeni – Cartier Ferme A16

Cartier rezidential situat la 10 min. de centrul Bucurestiului, 2 min. de aeroportul Otopeni, 300 m de supermarket non-stop OK, 4 min. de Mall Baneasa si Liceul Francez Anna de Noailles, la 15 min de American International School of Bucharest, Clubul Stejari, Clubul World Class Otopeni, gradinite, Complexul de ape termale Therme Bucuresti, lacul Snagov cu acces facil la DN1 strazi largi aflate in faza finala de sistematizare (utilitati + asfaltare).

LOCATIA: Otopeni, Cartier Ferme
Proprietar: persoana juridica

SUPRAFETE: LOT1 1375 mp / deschidere Ferme A: 35 ml / deschidere Ferme E: 39.14 ml
DESCRIERE: P + 1E

• Suprafata construita la sol: 335.76 mp
• Suprafata desfasurata: 590.16 mp
• Finisaje de inalta calitate (travertin, marmura, semineu, balustrada de sticla, aer conditionat)
• Bucatarie si bai mobilate
• Curte amenajata, irigatii automatizate
• Garaj dublu
• Utilitati: Electricitate, gaze, apa-canal, internet, TV, telefon (fibra optica)

Optional se pot achizitiona suplimentar 563.4 mp, cu 250 Euro/mp (LOT2 – vezi plan de amplasament)

Ansamblul rezidential LIVADA

Ansamblul rezidențial LIVADA este compus din case înșiruite de P+1E și apartamente cu 2 și 3 camere construite într-un elegant stil arhitectural și beneficiind de grădini atât casele cât și apartamentele situate la parter. Construit într-o zonă selectă a orașului Otopeni (cartierul exclusivist FERME), acest ansamblu este situat la mică distanță de toate facilitațile necesare unei familii, aducând stil și eleganță în viața dumneavoastră.

Locatia: Otopeni, Str. Fermei G, Nr. 2

Vila Otopeni – Cartier Ferme

Cartier rezidential situat la 10 min de centrul Bucurestiului, 2 min. de aeroportul Otopeni, 300 m de supermarket non-stop OK, 4 min. de Mall Baneasa cu acces facil la DN1, strazi largi aflate in faza finala de sistematizare (utilitati + asfaltare).

SUPRAFETE: 1335 mp / 635.14 mp construiti / 446.82 mp utili

Locatia: Otopeni, Cartier Ferme.

DESCRIERE:
• Structura: DS + P + 1E
• Garaj dublu
• Utilitati: Electricitate, gaze, apa-canal, aer conditionat, aspirator centralizat, alarma asistata;
• 5 dormitoare, 5 bai, living, dinning, birou, demisol cu home cinema, bar, biliard, fittness, sauna
• 3 sisteme surround: in living, in dormitor si in camera recreationala;
• satelit TV, centrala telefonica cu 8 interioare

Complex Rezidential SDK Meridian

Situat in centrul cochetului oras Otopeni, complexul rezidential SDK-Meridian va aduce stil si eleganta in viata dumneavoastra. Sute de metri va despart de gradinita, scoala generala, liceu, piata agroalimentara, magazine (situat in apropierea complexului comercial Feeria), parc, locurui de joaca amenajate pentru copii, parcare publica.

Locatia: Bucuresti, str. 23 August Nr. 79A.

Complex Rezidential SDK Miorita

Situat la intersectia strazilor I. Bogdan si Bihorului, intr-o zona rezidentiala pitoreasca, ansamblul Miorita ofera posibilitatea de a locui la standard European, intr-o locatie cu 70% spatiu verde si 30% cladiri. Ansamblul Miorita este compus dintr-o cladire P+2+M cu 4 apartamente, cate unul pe nivel, o cladire P+1+M cu 6 apartamente, cate 2 pe nivel, toate apartamentele ansamblului avand cate 3 camere si anexe.

Locatia: Oradea, Strada Ion Bogdan

Complex Rezidential SDK Europa

Complexul rezidential Europa este situat pe strada Erou Iancu Nicolae in apropierea gradinii zoologice, in noul si luxosul cartier rezidential nascut in ultimii ani in cea mai selecta zona din partea de nord a Bucurestiului.

Locatia: Bucuresti, Strada Erou Iancu Nicolae

Complex Rezidential SDK Majestic

Complexul rezidential SDK Majestic format din 28 de apartamente este situat in centrul orasului Otopeni, vis-a-vis de parcul primariei.

Locatia: Otopeni, Str. Garofitelor.